background
logotype
image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7 image8 image9 image10 image11 image12

Voorwaarden

1. Huurperiode:
De minimale huurperiode bedraagt 3 dagen. De huurperiode kan op iedere dag van de week ingaan voor zover de villa beschikbaar is. De verblijfsduur kunnen wij geheel aan Uw individuele wensen aanpassen.

2. Betaling: 
35% aanbetaling bij boeking. Restant bedrag dient uiterlijk 6 weken voor aankomst voldaan te zijn.

3. Aanbetaling: 
Na aanbetaling is Uw reservering van de villa definitief. De aanbetaling wordt niet gerestitueerd

4. Annulering:

Bij annulering wordt de aanbetaling niet gerestitueerd. Bij annulering binnen 16 weken voor aankomst bent U 50% van de huursom verschuldigd. Bij annulering binnen 10 weken voor aankomst bent U 75% van de huursom verschuldigd.

5. Deposito: 
U bent een deposito van € 250,- verschuldigd ter dekking van evt. schade aan de villa en/of inrichting. Dit bedrag dient U te voldoen tezamen met de restbetaling van Uw huursom. Het depositobedrag wordt na goedkeuring van de villa tussen 15 en 30 dagen na Uw vertrek teruggestort.

6. Schoonmaak: 
Tussentijdse schoonmaak van de villa is op verzoek mogelijk. De kosten hiervoor kunnen ter plaatse worden opgevraagd en afgerekend.

7. Sleutels: 
De sleutels van de villa worden op de dag van Uw aankomst in de "lockbox" bij de voordeur van de villa neergelegd. De code van de lockbox wordt U vooraf toegezonden. De sleutels dienen bij het vertrek weer in de lockbox te worden achtergelaten. Bij niet retournering van deze sleutels wordt € 25,- aan administratiekosten in rekening gebracht.

8. Levensmiddelenpakket: 
Er bestaat een mogelijkheid om een levensmiddelenpakket voor U te regelen. Dit pakket bestaat uit o.a. koffie, thee, suiker, jam, pindakaas, boter, eieren, melk, jus d’orange, coca-cola, bier, brood, fruit, snacks, vleeswaren en aardappelen. De prijs voor dit pakket is € 85,- voor 4 personen. Voor elke persoon extra geldt een toeslag van € 15,00 per persoon. Indien gewenst dit s.v.p. tijdig bekend maken.

9. Optie: 
Een optie op de villa kan zonder kosten worden verkregen voor de duur van max. 1 week.

10. Boekingen: 
Reserveringen worden schriftelijk door ons bevestigd en gefactureerd.

11. Aansprakelijkheid: 
De verhuurder en het resort management aanvaarden inzake de veiligheid van de huurders en/of hun gasten geen enkele aansprakelijkheid. Ook het gebruik van het zwembad geschiedt geheel op eigen risico

 

2024  Florida Golf Villa  (globbersthemes joomla templates)